štvrtok 12. marca 2015

5 faktov prečo je Tango Pasadena najžiadanejšou futbalovou loptou

Futbalová lopta Adidas Tango Pasadena pochádza z rodiny legendárneho Tanga Durlast, ktorý mal svoju premiéru na futbalovom šampionáte v Argentíne v roku 1978.

Dodnes neprekonateľný tangový dizajn (triády spájajúce sa do kruhov), ktorý zotrval ešte na piatich svetových šampionátoch, ostáva inšpiráciou návrhárov futbalových lôpt aj v dnešnej dobe moderných lôpt.





Prečo sa futbalisti vracajú k starej dobrej klasike?


1. fakt

Ručne šité uzavreté švy lopty a obal z pevného a kvalitného polyuretánu zabezpečujú vysokú odolnosť voči vlhkosti a vyššiu odolnosť voči opotrebeniu. Vďaka tomu hráči môžu lepšie kontrolovať vedenie lopty pri rôznych klimatických podmienkach ako napríklad na mokrom povrchu.

2. fakt

32 panelový obal a šesťkomorová duša z prírodného latexu pomáhajú udržovať konštatný tlak a tvar (guľatosť) lopty.

3. fakt

Pri streľbe alebo pri centrovaní lopta Tango Pasadena nemení svoj smer ako iné moderné lopty, čo ocenia hlavne brankári. :) Hráči si pochvaľujú dobrú rotáciu lopty pri zahrávaní štandardných akcií.

4. fakt

Cena lopty Tango Pasadena v porovnaní s jej vysokou kvalitou je primeraná. Pohybuje sa len v niekoľkých desiatkach Eur.

5. fakt

Lopta absolvovala najvyšší test kvality FIFA a získala najvyšší certifikát FIFA Approved, ktorým disponujú lopty len najlepšej svetovej kvality. :)







Komu a na čo je lopta určená?


Adidas Tango Pasadena je ideálna tréningová lopta. Často sa využíva aj pre majstrovské a priateľské zápasy v juniorských súťažiach a nižších seniorských súťažiach a na turnajoch. Je určená pre všetky vekové kategórie. Vyrába sa v troch veľkostiach.

Lopta prináša futbalovým hráčom a nadšencom veľký zážitok z hry. Veľa hráčov a futbalových nadšencov sa rado vracia k starej dobrej klasike. Tá im zaručuje vysoký komfort pri vedení lopty, spracovaní lopty, pri streľbe a zahrávaní dlhých pasov a centrov.

Teraz je už len na vás ako sa rozhodnete. Ak ste fanúšikom starej dobrej klasiky tak neváhajte a doprajte si skvelé futbalové zážitky s Tangom Pasadena. Ak ste milovníkom moderných futbalových lôpt nevadí. Prejdite k archívu a tam si nájdite ďalšie zaujímavé články o najmodernejších futbalových loptách.

Prajem vám pri driblovaní s futbalovou loptou Tango Pasadena mnoho futbalových víťazstiev a úspechov. :)